DOLAR 34,0065 0.3%
EURO 37,8903 0.72%
ALTIN 2.821,420,43
BITCOIN 1969324-2,90%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tanıtım Yazısı
Tanıtım Yazısı
Nilüferliler zumba ile hem eğlendi hem spor yaptı

Nilüferliler zumba ile hem eğlendi hem spor yaptı

ABONE OL
Temmuz 31, 2024 19:30
Nilüferliler zumba ile hem eğlendi hem spor yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nilüfer Belediyesi’nin, açık havada düzenlediği zumba atölyeleri sona erdi. İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda bine yakın Nilüferli’nin katılımıyla düzenlenen etkinliklerin son gününe Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı da katıldı.

 

Nilüfer Belediyesi’nin, “Sporla Zinde Kal” sloganıyla düzenlediği etkinlikler ile her yaştan Nilüferli sporla buluştu. İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinliklerde katılımcılar, bir ay boyunca eğitmenler eşliğinde yoga ve zumba atölyeleriyle hem stres attı hem de spor yaptı.

 

KADIN VOLEYBOL TAKIMI DA KATILDI

 

Nilüfer Belediyesi’nin yaz mevsimi ile açık havaya taşınan spor etkinlikleri yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi. Duygu Göktaş eğitmenliğinde düzenlenen zumba atölyesine 5 hafta boyunca yaklaşık bin kişi katıldı. Atölyenin son gününün sürpriz konukları ise Nilüfer Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oldu. Zumba atölyesine katılan voleybolcular, Nilüferliler ile birlikte keyifli vakit geçirdi.

İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen spor etkinlikleri perşembe günleri yoga ile devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.